Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2021. február 24. 08:20 - Realmu

Blood Castle


Blood Castle

BLOOD CASTLE

Blood Castle (BC) egy olyan térkép, melyre óránként csak 1 alkalommal lehet bejutni, egy bizonyos időtartamon belül. Ezen idő eljöttét és a bejutás idejét Event üzenetben (arany színű a játék ablak közepén) olvashatod.

Ahhoz, hogy BC-be bejuss előbb invitationt kell készítened (Cloack of Invisibility).


Az invitation néhány szerveren megvásárolható a shopokban, vagy elkészítheted saját magad is a következő módon:

Szükség van hozzá:


1db Scroll of ArchAngel


1db Blood Bone (v. Fang)


1db Jewel of chaos

A három összetevőt elviszed a Chaos Goblinhoz, ahol rákattintva, majd a Regular combinationt kiválasztva készül el az invitationod. Figyelem, a megfelelő szinthez a megfelelő szintű scroll és bone kell, értsd BC+1 invitationhoz scroll+1 és bone+1, BC+2 invitationhoz scroll+2 és bone+2 és így tovább!

Amennyiben sikeres, máris kész van a BC invitationunk. Ahhoz, hogy használni is tudjuk, a megfelelő időt kell kivárni, amit feljebb már leírtam. Amikor eljött ez az idő, és BC kinyílik, akkor alap helyzetben Daviasba kell mennünk, és az ArchAngelt kell megkeresnünk, gyengébbek kedvéért így néz ki:


Ha van nálunk invitation, akkor megnyílik egy ablak, melyben felsorolások vannak, hogy milyen szinttel milyen BC-be tudunk bemenni, természetesen minél magasabb a szintünk, annál magasabb BC invitation kell! Amennyiben az invitationunk nem a szintünkhöz megfelelő, akkor el fog minket utasítani, és nem enged be!
Ha bejutunk, egy fennsíkon találjuk magunkat, ahol ArchAngelek fogják közre a Fallen Angel nevű NPC-t aki megbíz bennünket a fegyverének visszaszerzésével. Arra figyelni kell, hogy a fennsíkról addig nem tudunk semerre sem menni, amíg le nem jár a belépési idő, majd újabb 60 másodperces felkészülési idő fog jönni, és csak utána lesz lehetőségünk elindulni a hídon megcsinálni a küldetést.
Ez úgy történik, hogy amikor elindul a quest, 15 percünk van arra, hogy megcsináljuk a quest által kért feladatokat. A hátralévő időt óra jelzi a jobb alsó sarokban.
Az első feladat fejenként (ahány játékos belépett ugyanarra a BC szintre) 40 szörny leölése, ez azonban összeadódik, vagyis nem azt jelenti, hogy ha megvagy a 40-el, akkor már mehetsz is tovább, ha bejön veled valaki, de elindulás után kiszáll, akkor egyedül kell megölnöd a 80 szörnyet.
Miután ez megvan, be kell törnöd a kaput, majd meg kell ölni fejenként 2 spirit scorcerert. Ha ez is megvan, akkor megjelenik a kristály szobor, melyet össze kell törni, és az dobja ki a Fallen Angel fegyverét. Ezt kell visszavinni az idő lejárása előtt. Amennyiben visszaviszed, expet, zent és valamilyen ajándékot kapsz (legtöbb szerveren az ajándék 2 chaos).


Szabályok:

- Amennyiben bemész BC-be, utána csak warp-al tudsz kijönni, de visszamenni már csak a megadott zárási időn belül tudsz, újabb invitation felhasználásával
- Ha meghalsz, nem veszítesz sem zent, sem itemet, sem expet
- Minden esetben Daviasba mész vissza (halál, vége van BC-nek, town portalt használsz) kivéve, ha warp funkciót használod
- A PK BC-ben nem lehetséges

Szintek:

BC szint / BK,SM,ME szint / MG,DL szint
1 / 15-80 / 15-60
2 / 81-130 / 61-110
3 / 131-180 / 111-160
4 / 181-230 / 161-210
5 / 231-280 / 211-260
6 / 281-330 / 261-310
7 / 331-400 / 311-40

komment
süti beállítások módosítása