Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2021. február 24. 08:04 - Realmu

Itemek sütése +10, +11, +12, +13

Item +10 +11 +12 +13 ra szerkesztése

Item +10-re emelése

Hogy +10-re emeld az itemed, a következők kellenek:
- 1 item mely +9-es szinten van
- 1 Jewel of Bless
- 1 Jewel of Soul
- 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 50%, ha van rajta luck, akkor 75%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +10 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

Item +11-re emelése

Hogy +11-re emeld az itemed, a következők kellenek:

-11.jpg
 

  - 1 item mely +10-es szinten van
  - 2 Jewel of Bless
  - 2 Jewel of Soul
  - 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 45%, ha van rajta luck, akkor 70%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +11 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

Item +12-re emelése

Hogy +12-re emeld az itemed, a következők kellenek:
-12.jpg 

  - 1 item mely +11-es szinten van
  - 3 Jewel of Bless
  - 3 Jewel of Soul
  - 1 Jewel of Chaos
Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 40%, ha van rajta luck, akkor 65%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +12 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

Item +13-re emelése

Hogy +13-re emeld az itemed, a következők kellenek:
-13.jpeg 

  - 1 item mely +12-es szinten van
  - 4 Jewel of Bless
  - 4 Jewel of Soul
  - 1 Jewel of Chaos


 Ha megvannak a fent leírtak, menj oda a Chaos Goblinhoz, kattints rá, válaszd ki a Regular combination gombot, pakold bele a fent megnevezett dolgokat, majd klikkelj a Combine gombra. A sikerességi mutatója 35%, ha van rajta luck, akkor 60%, melyet semmilyen módon nem lehet befolyásolni se pozitív se negatív irányba. Amennyiben sikerül az itemed +13 lesz, ha nem sikerül, akkor minden, amit beleraktál, el fog tűnni, és nincs lehetőség a visszaszerzésére.

süti beállítások módosítása