Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2021. február 24. 08:39 - Realmu

RealMu szabályzat

  1. Adatvédelem, és korhatáros besorolás.

A játékra való regisztráció a www.realmu.hu weboldalon történik. A regisztráció során megadott adatokat a RealMU adatbázisa titkosított módon, csak a játék hozzáféréshez szükséges formában és mértékben tárolja, harmadik fél részére azt nem adja át. A regisztráció a játékba a fő kiadó által (Webzen) meghatározott, betöltött 12. életévtől lehetséges, illetve be nem töltött 12. életév esetén szülői hozzájárulással lehet.

  1. Üzemeltetői információk.

A RealMU játékszerver (továbbiakban „Szerver”) üzemeltetése természetes magánszemély tulajdonában lévő egyéni vállalkozási (KATA E.V.) tevékenység. A szerver rendelkezésre állási ideje üzemidőhöz nem kötött, 22/7 üzemű.

  1. Általános szabályok.
  • A virtuális szolgáltatást igénybe venni kívánó fél (továbbiakban „Játékos”) a regisztráció végrehajtásával az pontban rögzített adatvédelmi szabályzatot elfogadja, regisztrációja véglegesítésével igazolja, hogy a regisztráció feltételeinek minden tekintetben megfelelő, cselekvőképességében nem korlátozott természetes személy.
  • A játékos a regisztráció véglegesítésével a szerver szabályzatát az pontban rögzített formában elfogadja, szem előtt tartja.
  • A Játékos a regisztrációval vállalja, hogy virtuális fiókját (továbbiakban „Account”) , illetve annak hozzáférési adatait saját környezetében biztonságosan tárolja, illetéktelen a regisztráció feltételeinek meg nem felelő személynek át nem adja.

 

  1. Szabályok a Szerveren.
  • A Szerveren az üzemeltető jóváhagyása nélküli segédprogramok, feladatvégrehajtó folyamatok használata tilos, melyre a tett kísérlet is az Account felfüggesztésével, és a Szerverről való végleges kitiltással jár!

Az ilyen esetben a Játékos Internet Protocol-cím (továbbiakban: „IP cím”) alapján, illetve Media Acess Control (MAC) alapján kerül tiltásra.

Az üzemeltető jogosult az érintett IP címre csatlakozott összes Account végleges kitiltására!

  • A Szerveren előre készített káromkodás és trágárság szűrő működik. Szándékos kijátszása (trágár, sértő, rasszista kifejezések szavainak pontokkal, egyéb írásjelekkel történő szeparálása, elválasztása) az eset súlyosságától és előfordulási alkalmától függően az Üzemeltető döntése alapján a Szerveren az üzenet funkció lehetőségének időszakos vagy végleges megvonásával (Chat bann), illetve egy vagy több napos tiltással is járhat.
  • Más szerverek célirányos reklámozása, hirdetése az eset mértékétől függően időszakos, vagy végleges eltiltással járhat.
  • Szándékosan megtévesztő, rosszindulatú alaptalan hírek, pletykák keltése és terjesztése, az Üzemeltető rágalmazása, becsületsértése, az Egyéni Vállalkozás hitelrontásának minősül, ennek értelmében tilos! Ezek a súlyosságuktól függően a végleges kitiltástól, a hatályos jogi szabályzás értelmében (Btk. 2012.évi C. törvény {rágalmazás és becsületsértés}) vett jogi lépéseik terjedhet!
  • A Szerveren lehetőségekhez mérten kerülendő a politikai nézetek és vallási témájú eszmecserék, mivel a Szerver fő célja a kikapcsolódást nyújtó szórakozás, melyben az ilyen jellegű dolgokra nincs szükség, mint feszültségforrás.

 

 Trágár beszéd

  • A játékba beépítésre került egy segédprogram, ami a trágár kifejezéseket szűri ki. Ennek a programnak a tudatos, szándékos kijátszása, megkerülése fokozottan büntetendő.
  • Egyéb esetekben a trágár, a játék szellemével összeegyeztethetetlen megnyilvánulásokat, akár játékon belül, akár fórumban, súlyosságuktól függően akár azonnali végleges BAN-al is büntethető. A büntetést minden esetben a MM-ek döntik el az eset súlyosságának függvényében.
  • A szabálysértés teljes chat ablakos képpel bizonyítható, melyben a készítés időpontja is látszódik. 24 óránál régebbi szabálysértéseket nem fogadunk, nem dolgozunk fel!
  • A trágár beszéd büntetése:
    • 1. alkalom: 24 óra bann
    • 2. alkalom: 72 óra bann
    • 3. alkalom: 1 hét bann

 

A felhasználónévre és jelszóra vonatkozó szabályok

  • A holnapon létrehozott felhasználóért a játékos tartozik felelősséggel. Tilos a felhasználónevet és a jelszót mással megosztani, másnak átadni, illetve a belépési adatokat másnak kiadni. Az ebből fakadó károkért (tárgy-lopás, karaktertörlés, stb.) felelősséget nem tudunk vállalni. Ugyanígy tilos az erre tett kísérlet is (pl.: eladó account hirdetése játékban, vagy fórumban).
  • Ezen szabály megsértése végleges BAN-t von maga után.

 

  1. A Szerveren töltött idő.

A Szerveren töltött idő mennyisége Üzemeltetői szinten nincs maximum értékre korlátozva. Ettől függetlenül kérlek tartsd szem előtt hogy egy átlagos felnőtt alvásideje a teljes szellemi és fizikai kipihentségéhez 7-9 óra, míg egy tizenéves korban lévő személyé több mint 9 óra. Javasolt a tartós képernyő használat okozta problémák elkerülése végett maximum 2 óránként legalább 5-10perc pihenőt tartani úgy, hogy lehetőség szerint testmozgással járjon.

 

A játékhoz jó szórakozást, és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: Szabályzat
komment
süti beállítások módosítása