RealMU Tudástár

2020.okt.22.
Írta: RealMU tudástár

Szerver információk

Dinamikus Exp rendszer:

0-100 resetig 1200x

101-200 reset között 900x

200reset felett 600x

 

Drop:

Jeweldropp 30%

Excellent item dropp 5%

 

Statpontok:

Max resetszám :1000

Maximum statpont egy staton 65.000

Reset után 600 szabadon felhasználható pont jár, az addigi statok törlődnek

Maximum Master lvl 300

 

Chaos Goblin sütési arányok:

Feather of Condor készítés 100%

Lvl3 wing készítés max. 40% (maximum 1opció kis eséllyel, és +szerencse)

Lvl2 wing készítés max 90% (nagy eséllyel akár 3 opció és + szerencse is lehet a készített wingeken)

Lvl1 wing készítés maximum 100%

Horn of Fenrir készítés 60%

Event belépők: 80%

Item szint emelés esetében a Chaos gépezetben kiirt százalékok a mérvadóak.

Alkalmazható Talisman of Luck (1 kombinációban maximum +10%)

 

Sikerességi arányok:

Jewel of Soul :no luck item esetén 50%, luck item esetén 75%

Jewel of Life : Fixen 55%

Jewel of Harmony: Fixen 80%

High Refining stone: 60%

Low Refining stone: 30%

Gemstone finomítás : 80%

rea1.jpg

 

 

 

 

Címkék: info

WCoin és Goblin Point Shop nyitása Lorenciában

A játékban a kereskedés megkönnyítése érdekében elérhető és véglegesített Wcoin és Goblin Point store rendszer. Wcoin és GP shop nyitására Lorencia városában van lehetőség, amelyhez minimum 30lvl-re van szükség! Aki ezekért az értékekért szeretne kereskedni a játékban nincs más teendője mint:
1️⃣: Az eladni kívánt tárgyat helyezd a Personal Store /személyes bolt/ felületre, majd árazd be a kívánt összegre. Több tárgy is behelyezhető természetesen míg a hely engedi.
2️⃣: Add meg a boltod nevét Wcoinstore estében: WCoin , Goblinpoint esetében Goblinpont.
3️⃣: Nyisd meg a boltodat. ❗️A következő lépés elvégzéséig a tárgyaid zenért kerülnek eladásra, így érdemes ezt a műveletet távol a többiektől végezni, majd mikor már kész minden besétálhatsz a boltoddal Lorencia főterére❗️
4️⃣ Amennyiben a személyes boltban lévő tárgyaidért WCOIN-t szeretnél kapni gépeld be a /store wcc parancsot. Amennyiben GoblinPointért szeretnéd eladni tárgyaidat gépeld be a /store wcg parancsot!
5️⃣ Sétálj be Lorenciában egy olyan helyre ahol szem előtt leszel a boltoddal, de útban senkinek sem, és várd az árúkészleted eladását!
wcc.jpg
Címkék: note

A szerver működésének támogatása

A szerver működésének támogatása mindenki részére opcionálisan elérhető dolog. Jelenleg a szervert támogatni a www.realmu.hu weboldalon kihelyezett Donation fülön keresztül van lehetőség. A támogatásért a rendszer automatikusan ajándék kreditet ír jóvá, melyet a weboldalon az "exchange wcoins" fül alatt válthattok in-game Wcoinná. A WCoin az xShopban ( védett területen x gomb lenyomása után érhető el) költhető el exp növelőkre, és egyéb hasznos tárgyakra és szerencse ládákra.  rea1.jpg

Címkék: gyik

Kaszt váltás és karakternév váltása.

1. Kasztváltás: Feltételei a váltani kívánt karakter nevének, aktuális reset számának a Facebook oldal felé üzenetben való elküldése. Hiteles igazolása a regisztrációs adatok megadásával a karakter valós birtoklásának. Ezek megléte után a karakter törlése, annak helyére azonos névvel a kívánt kaszt elkészítése, és ezek után a törölt karakter resetszámának felét állítom vissza az új kasztra. (Példa: 100resetes Elf törlése után egy 50resetes másik kaszt kerül be helyette)
2. Karakternév váltás: Feltételei a váltani kívánt karakter nevének, aktuális reset számának a Facebook oldal felé üzenetben való elküldése. Hiteles igazolása a regisztrációs adatok megadásával a karakter valós birtoklásának. Költsége (web)2000kredit.
rea1.jpg
Címkék: gyik

Kicsomagolás után nem indul a játék.

Ha a játék indításakor a main.exe-re való kattintás után nem történik semmi, az a legnagyobb valószínűséggel a telepített védelmi rendszer folyamat végrehajtó fájl inditás blokkolása okán történik . Az eddigi tapasztalatok alapján az AVG, Avast és NOD rendszerek valamiért nem szívesen működnek együtt a main.exe-vel ezért érdemes a játék megkezdése előtt az adott védelmi program kivételei közé betallózni, és elmenteni a main.exe-t a problémamentes futtatás miatt.

rea1.jpg

Címkék: gyik

Felbontás módosítása, ablak és teljes képernyős mód váltása.

A játék mappájában található Scripts mappán belül van lehetőség a játék felbontásának módosítására előre készített felbontási módokat találtok, melyet 2 klikkeléssel lehet aktiválni és véglegesíteni. Az ablak mód és a teljes képernyős mód közötti váltáshoz szintén ebben a mappában található előre készített beállító mód.

scripts.PNG

Címkék: gyik

Dropp rendszer avagy "mi miből esik?"

A szerver alapvetően azt az irányt célozta meg, hogy aktív játékkal minél több dologra szert tehessenek a játékosok, ne csak 24 órás helperezésről szóljon a játék. Emiatt a dropp rendszer egyedinek mondható, melyhez szükséges a játék és a szerver ismerete. Hogy ezt megkönnyítsük pár dolgot listázva az elérési helyeiket a könnyebb gyüjtögetés érdekében listába szedtem nektek:

 

Jewelek: A szerveren a jewelek birnak alap mapdroppal, ami 30%-os arányú ( közepesen alacsony). Természetesen fejlődés közben is gyűjthetőek, de a leggyorsabb leghatékonyabb forrásai a Jeweleknek: Chaos Castle(endreward), Blood Castle ( Pink box endreward), Rabbit hunting, Fireflame hunting (Pink box reward), Gaion's Order event 

Excellent itemek: Alapvetően nagyon alacsony mapdropp mellett az alábbi eventeken van célirányos lehetőség excellent itemek gyűjtésére: Blood Castle (Chaos card endreward), Lucky Coin, Golden Invázió, Pouch Hunting, Golden Army event, Kantru City event, Kundun inváziós event, Doppelganger event.

Excellent ékszerek: Box of Luck ( Golden Budge Dragon és Golden Rabbit Droppja) , Gold és Silver szerencseládák.

380-as szintkövetelményű Excellent fegyverek: LaCleon event Selupan boss droppja

380-as szintkövetelményű szettek elemei: TwoHead Dragon event

400-as szintkövetelményű szett elemek és fegyverek: Crywolf event

Loch's feather, Crest of Monarch : Icarus map dropp

Flame of Condor: Silver és Gold szerencseládák, CC7 endreward(alacsony eséllyel) , Vasárnapi Imperial Guardian event

Swamp of Peace farmlehetőség: Talisman of Luck, Talisman of Chaos Assembly, Demon, Spirit Guardian, Green Jewel box, Gold box, Silver box.

Ancient itemek: Chaos Castle 1-7, Medúza event, Land of Trial

screen_09_25-20-01_-0001_1.jpg

Címkék: Dropp rendszer

Crywolf event

A szerveren napi rendszerességgel futó event. A résztvevők feladata Balgass támadó seregének visszaszorítása és a Szent Farkas szobor védelme. A szobor életét az event idejére a szobrot körülvevő oltárokra felkapcsolódott elfek biztosítják. Az event oltárra kapcsolódott elf nélkül sikertelen, és a Szent Farkas szobor Balgass kezére kerül.

Az event jutalmai:

A Crywolf eventes Darkelfek droppja leölésük után 2db a játékban fellelhető lila exc szettek elemei random 1-4 exc opcióval, random luckkal, random 0-5 sockettel.
Balgass Droppja: 3db a játékban fellelhető lila exc fegyver fix skillel, random 1-4 exc opcióval, random luckkal, random 0-5 sockettel.
Az event lezárását követően az  eventranglista legjobbjai véletlenszerűen 10x Jewel of Bless, vagy 10x Jewel of Soul packet kapnak további jutalmul.
cw.jpg
Címkék: Eventek

Gaion's order / Imperial Guardian event

Az event a szerveren a nap bármelyik szakában elérhető amennyiben nem tartózkodik az eventen más játékos. 

Belépésre lehetőség Devias3-ban , Jerint the assistant NPC-nél van.

screen_10_14-11-22_-0000.jpg

A belépéshez hétfőtől szombatig Gaion's Orders szükséges, amely 5db Suspicius scrap of paper-ből állítható össze, amely a szerveren bármelyik mapon bármelyik legyőzött szörnyből droppolhat.

Hétfőtől szombatig az event teljesítőinek jutalma 3db véletlenszerű Jewel, és egy darab az adott naphoz tartozó Secromicron tábla töredék.

 

A belépéshez vasárnap a fő eventre való belépéshez Complete Secromicron szükséges, melyet 6db hétfőtől szombatig teljesített event során lehet megszerezni, majd a Chaos Goblinnál az alap kombinációban készre kombinálni 100%-os sikerességi eséllyel.

A vasárnapi küldetést teljesítők lehetséges jutalmai ahol az event sikeres teljesítése után a legyőzött Gaion Kharein 3 véletlenszerű droppot generál le az alábbiak közül:

20-as Jewel of Bless pack

20-as Jewel of Soul pack

Talisman of chaos assembly

Pet panda

Panda ring

20-as Jewel of Harmony pack

20-as Jewel of Life pack

Flame of Condor

Pet Skeleton

Skeleton ring

Magic Backpack

screen_07_26-16-48_-0006.jpg

 

Címkék: Eventek