RealMU Tudástár

2020.dec.01.
Írta: RealMU tudástár

Jelentett szabálysértések

Itt találhatjátok a hozzám beérkezett szabálysértéseket elbírálva. 

arni03.gif

arni03 trágár beszéd 1. alkalom 24 óra Lejár 12.02. 09:00

tacos.jpg

Tacos trágár beszéd 1. alkalom. 24óra. Lejár 12.01 20:30

techno.jpg

TechnoHell trágár beszéd/inzultálás 1. alkalom 24óra. Lejár 12.01. 20:30

Címkék: bann

Piactér

Mivel többen jeleztétek hogy nem elegendő felület az üzleteléshez a játékban elérhető lehetőségek, illetve a weboldalon elérhető Market felület így készítettem ehhez egy Facebook csoportot is amelyet az alábbi linken értek el. Ezen a csoporton kivül nincs más adás vétel csoportja a szervernek, amennyiben ilyennek tagjai vagytok azt hagyjátok el, mivel átverés...

 

Az ígért link:

Facebook Piactér 

rea1.jpg

 

Címkék: note

Extra EXP Mapok

A játékban hogy ne csak spotokat birtokolva lehessen fejlődni az alábbi MAP-okon emelt exp van érvényben.

Elbeland 1-2-3 (Helper működik, spotok nélkül)

Atlans 1-2-3   (Helper működik, spotok nélkül)

Karutan 1-2 (Helper működik, spotok nélkül)

Vulcanus (Helper működik, spotok nélkül)

Kantru Remain (Helper off, emelt mobsűrűség)

 

Az emelt exp-es mapokon ugyan spotok nincsenek, de ahol helper használata engedélyezett ott könnyen befogható 3-4-5 mob, amelyek az emelt exp miatt igazán jó fejlödés lehetőségét biztositják.

rea1.jpg

 

 

Címkék: gyik

Szabályzat

szabalyzat_crop_644x300.png

 Jelen szabályzat 2020.11.16. 08:00-tól lép érvénybe, mind az új, mind a régi accountokra!

   1.Adatvédelem, és korhatáros besorolás.

A játékra való regisztráció a www.realmu.hu weboldalon történik. A regisztráció során megadott adatokat a RealMU adatbázisa titkosított módon, csak a játék hozzáféréshez szükséges formában és mértékben tárolja, harmadik fél részére azt nem adja át.

A regisztráció a játékba a fő kiadó által (Webzen) meghatározott, betöltött 12. életévtől lehetséges, illetve be nem töltött 12. életév esetén szülői hozzájárulással lehet.

 

 1. Üzemeltetői információk.

A RealMU játékszerver (továbbiakban „Szerver”) üzemeltetése természetes magánszemély tulajdonában lévő egyéni vállalkozási (KATA E.V.) tevékenység.

A szerver rendelkezésre állási ideje üzemidőhöz nem kötött, 24/7 üzemű.

 

 1. Általános szabályok.

 

 • A virtuális szolgáltatást igénybe venni kívánó fél (továbbiakban „Játékos”) a regisztráció végrehajtásával az pontban rögzített adatvédelmi szabályzatot elfogadja, regisztrációja véglegesítésével igazolja, hogy a regisztráció feltételeinek minden tekintetben megfelelő, cselekvőképességében nem korlátozott természetes személy.
 • A játékos a regisztráció véglegesítésével a szerver szabályzatát az pontban rögzített formában elfogadja, szem előtt tartja.
 • A Játékos a regisztrációval vállalja, hogy virtuális fiókját (továbbiakban „Account”) , illetve annak hozzáférési adatait saját környezetében biztonságosan tárolja, illetéktelen a regisztráció feltételeinek meg nem felelő személynek át nem adja.

 

 1. Szabályok a Szerveren.
 • A Szerveren az üzemeltető jóváhagyása nélküli segédprogramok, feladatvégrehajtó folyamatok használata tilos, melyre a tett kísérlet is az Account felfüggesztésével, és a Szerverről való végleges kitiltással jár!

Az ilyen esetben a Játékos Internet Protocol-cím (továbbiakban: „IP cím”) alapján, illetve Media Acess Control (MAC) alapján kerül tiltásra.

Az üzemeltető jogosult az érintett IP címre csatlakozott összes Account végleges kitiltására!

 • A Szerveren előre készített káromkodás és trágárság szűrő működik. Szándékos kijátszása (trágár, sértő, rasszista kifejezések szavainak pontokkal, egyéb írásjelekkel történő szeparálása, elválasztása) az eset súlyosságától és előfordulási alkalmától függően az Üzemeltető döntése alapján a Szerveren az üzenet funkció lehetőségének időszakos vagy végleges megvonásával (Chat bann), illetve egy vagy több napos tiltással is járhat.
 • Más szerverek célirányos reklámozása, hirdetése az eset mértékétől függően időszakos, vagy végleges eltiltással járhat.
 • Szándékosan megtévesztő, rosszindulatú alaptalan hírek, pletykák keltése és terjesztése, az Üzemeltető rágalmazása, becsületsértése, az Egyéni Vállalkozás hitelrontásának minősül, ennek értelmében tilos! Ezek a súlyosságuktól függően a végleges kitiltástól, a hatályos jogi szabályzás értelmében (Btk. 2012.évi C. törvény {rágalmazás és becsületsértés}) vett jogi lépéseik terjedhet!
 • A Szerveren lehetőségekhez mérten kerülendő a politikai nézetek és vallási témájú eszmecserék, mivel a Szerver fő célja a kikapcsolódást nyújtó szórakozás, melyben az ilyen jellegű dolgokra nincs szükség, mint feszültségforrás.
 • A szabályzat nem ismerete nem mentesít a szabályok alól!!!!
 • Szabálysértések jelentésére a játékban készített (printscreen) képpel, üzenetben a Facebook oldal felé az eset leírásával , és pontos időpontjával van lehetőség. A 24 órán túli reportok nem kerülnek elbírálásra. A jelentett szabálysértések elbírálása, illetve a retorzió kiszabása és végrehajtása 0-72 órán belül történik meg!

 

 1. A Szerveren töltött idő.

A Szerveren töltött idő mennyisége Üzemeltetői szinten nincs maximum értékre korlátozva. Ettől függetlenül kérlek tartsd szem előtt hogy egy átlagos felnőtt alvásideje a teljes szellemi és fizikai kipihentségéhez 7-9 óra, míg egy tizenéves korban lévő személyé több mint 9 óra. Javasolt a tartós képernyő használat okozta problémák elkerülése végett maximum 2 óránként legalább 5-10perc pihenőt tartani úgy, hogy lehetőség szerint testmozgással járjon.

 

A játékhoz jó szórakozást, és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

Címkék: szabalyzat

Rage Fighter / Fist Master

Rage Fighterek Karutan szülöttei. Már korán megkezdték kiképzésüket hogy Karutan félelmetes szörnyei között is képesek legyenek életben maradni, így lettek MU világának egyik legerősebb közelharcosai.

Kezdetekben egy igen lassan és nehezen erösödő karakter, melynek fejlesztése komoly kitartást igényel. Fejlödésének középszakaszától már érződik halálos ereje, és hogy a fejlesztésébe fektetett idő és energia megtérül majd vele.

rage_fighter.png

Fegyverek:
Kris, Short Sword, Small Sxe, Hand Axe, Tomahawk, Mace, Morning Star, Flail, Grear Hammer, Crystal Morning Star.Sacred Glove, Holy Storm Claw, Piercing Blade Glove, Phoenix Soul Star,

Szettek:
Set Leather, Set Scale, Set Brass, Set Plate,Sacred Fire, Storm Jahad, Piercing Groove, Phoenix Soul,

Wingek:
Cape of Fighter, Cape of Overrule

Képességek:

Killing Blow Charge Chain Drive
Dark Side Dragon Roar Dragon Slasher
Ignore Defense Increase Health Increase Block
Phoenix Shot Beast Uppercut

 

 

Címkék: karakterek

Summoner / Bloody Summoner / Dimension Master

Elbeland lakói, a feketemágia és bűbájok nagymesterei a Summonerek, akik bár törékeny nők testében jelentek meg a Kundun seregeivel vívott hatalmas csatában mégis a legnagyobb pusztítást vitték véghez az ellenség sorai között.

Gyors könnyed fejlödés, hiszen elég 2 STATRA fókuszálnia a fejlődési időszakban. Emiatt a kezdetekkor illetve a korai szakaszokban tűnhet nagyon erősnek. Természetesen mint a többieknek neki is meg vannak az ellenfelei a késöbbiekben ellenére hatalmas és erőteljes varázslatainak.

summoner.png

Fegyverek:
Kris, Short Sword, Rapier, Small Axe, Hand Axe, Elven Axe, Skull Staff. Mystery Stick, Violent Wind Stick, Red Wing Stick, Ancient Stick, Raven Stick, Demonic Stick, Aura stick, Divine stick of Archangel.
Book of Sahamutt, Book of Neil.

Szettek:

Violent Wind set, Red Wing, Ancient set, Demonic set, Aura set

Wingek
Wings of Misery, Wings of Despair, Wings of Dimension.

Más kasztok képességei amelyet a Summoner is használhat:
Fire Ball, Power Wave, Meteor, Ice.

Képességek:

Explosion Requiem Drain Life
Sleep Chain Lightning Lightning Shock
Reflection Weakness Berseker
Pollution Innovation
Címkék: karakterek

Magic Gladiator / Duel Master

Némelyikük a kardjukban rejlő erőt, mások a mágiákban való jártasságukat használják. A Gladiatornak elég ereje és tudása lehet, hogy ezeket egyszerre használva győzedelmeskedjen a küzdelmek során.

KIS RESZETEN erősebb lehet más kasztoknál, de a RESETSZÁMOK NÖVEKEDÉSÉVEL az előnye eltűnik, és egy jól kinéző, látványos spellekkel/támadásokkal bíró karakter válik belőle.

magic_gladiator.png

Fegyverek:
Minden Axe,Swords (kivétel Dark Breaker, Knight Blade, Bone Blade and Sword Daybreak), Minden Mace (kivétel Elemental Mace), Minden Spear (kivétel Dragon Spear). Rune Blade, Dark Reign Blade, Explosion Blade, Sword Dancer, Bastard Blade.

Szettek és Pajzsok:
Leather set, Bronze set, Brass set, Scale set, Plate set, Dragon set (helm nélkül). Storm Crow set, Thunder set, Hurricane set, Volcano set, Valiant set, Phantom set, Destroyer set.
Az összes shield (kivétel Elven Shield, Elemental Sheild and Grand Soul Shield, és a Crimson shield).


Wingek
Wings of Satan, Wings of Heaven, Wings of Darkness, Wings of Doom.

Más kasztok képességei amelyeket az MG is birtokolhat:
Twisting Slash, Impale.
Fireball, Power Wave, Lightning, Meteor, Ice, Poison, Flame, Twister, Hellfire, Aqua Beam, Cometfall, Inferno és Evil Spirits.

 

Képességek:

Orb és fegyver képességek
Power Slash Fire Slash Flame Strike
Gigantic Storm Mana Rays Spiral Slash
Címkék: karakterek

Dark Lord / Lord Emperor

Erejüket a Dark Raven és a Dark Horse szellemének egyesítéséből nyerik. Mu földjének Dark Lordjai újra színre lépnek, hogy segítsenek szembeszállni Kundunnal, amint azt az Aranykorban is tették.

Eleinte nehézkes fejlődés, hátráltatja továbbá az hogy döntenie kell a +expet adó petek vagy a jelentős defet adó lova viselése között. Később már könnyen, gyorsan jól fejleszthető, TELJES STATNÁL A MEGFELELŐ felszerelésben az egyik legnagyobb PvP és Pve ütőerővel bíró karakter. Kis reseten CMD irányzott osztással hollója nagy segítsége lehet a fejlődésében .

dark_lord.png

Fegyverek:
Small Axe, Short Sword, Hand Axe, Kris, Mace, Sword of Assassin, Morning Star, Double Axe, Katana, Tomahawk, Gladius, Flail, Falchion, Serpent Sword, Blade, Divine Archangel Sword, Battle Scepter, Master Scepter, Great Scepter, Lord Scepter, Great Lord Scepter, Divine Scepter of Archangel, Solei Scepter, Shining Scepter, Infinite Scepter (A Scepterek erőteljesen növelik a Dark petek támadóerejét).


Szettek és pajzsok:
Leather set, Bronze set, Scale set, Brass set,Light Plate set, Adamantine set, Dark Steel set, Dark Master set, Sunlight set, Glorious set, Royal set.
Az összes pajzs (kivéve Elven Shield, Bronze Shield, Dragon Shield, Legendary Shield, Elemental Sheild and Grand Soul Shield).


Wingek és Petek
Cape of Lord, Mantle of Lord.
Petek: Dark Spirit  Dark Horse.

Képességek:

Force Dark Horse Dark Raven
Fire Burst Increase Critical Damage Electric Spark
Summon Fire Scream Chaotic Diseier
Fire Blast
Címkék: karakterek

Dark Wizard / Soul Master / Grand Master

A harcosok némelyike a nyers erőt, mások a tudást részesítik előnyben. A Dark Wizard támadó varázslatok sorozatát birtokolhatja, mellyel pillanatok alatt képes legyőzni Kundun erőit.

Kezdetekben 2 STAT alapú karakter, teli területi spellel, és a fegyverei %-os sebzésnövekedés bónuszt adnak. Emellé jó pár spellje multihites, így könnyedén fejlődik, és egy ideig PvPben is jól megállja a helyét. Spelljei gyorsak, látványosak, és rendkivül gyors farmolás és fejlödés lehetőségét biztosítják számára.

dark_wizard.png

Fegyverek
Egykezes Axe-ok, Kris, Short Sword, Crystal Sword, és az összes Staff.


Szettek és pajzsok:
Pad set, Bone set, Sphinx set, Legendary set, Grand Soul set, Dark Soul set, Venom Mist set, Eclips set, Hades set.
Small Shield, Buckler, Skull Shield, Legendary Shield, Grand Soul Shield.


Wingek:
Wings of Heaven, Wings of Soul, Wings of Vortex

Képességek:

Energy Ball Fire Ball Power Wave
Lightning Teleport Meteor
Ice Poison Flame
Twister Evil Spirits Hellfire
Aquabeam Blast Inferno
Teleport Ally Soul Barrier Ice Storm
Decay Nova Wyzardy Enhance
 
Lance  
Címkék: karakterek

Dark Knight / Blade Knight / Blade Master

Dark Knightok, ők MU földjének legjobb kardforgatói. Gyorsak , erősek, védelmükre sokféle páncélzat és pajzs áll rendelkezésre.

Alapvetően az egyik legnehezebben fejleszthető és legtovább "gyenge" karakter, mivel osztásában 3 FELÉ kell osszon, de NAGY RESETEN és a MEGFELELŐ szettben már méltó, sőt az egyik legkomolyabb ellenfele az összes kasztnak.

dark_knight.png

Fegyverek:
Az összes Axe, Swords (kivétel a Magic Gladiator swordjei), Maces, és Spear.

Szettek és pajzsok
Leather set, Bronze set, Scale set, Brass set, Plate set, Dragon set, Black Dragon set, Dark Phoenix set, Great Dragon set, Dragon Knight set, Ashcrow set, Brave set, Titan set.
Small Shield, Buckler, Horn Shield, Kite Shield, Skull Shield, Large Round Shield, Plate Shield, Spiked Shield, Dragon Slayer Shield, Tower Shield, Serpent Shield, Bronze Shield, Dragon Shield, Crimson Sheild.

Wingek:
Wings of Satan, Wings of Dragon, Wings of Storm.

 

                                                                                 Képességek:

Fegyver és pajzs skillek
Defense Falling Slash Cyclone Slash
Lunge Uppercut Slash

 

Orb skillek
Impale Twisting Slash Greater Fortitude
Death Stab Rageful Blow Destruction
Moon Slash Combo
Címkék: karakterek
süti beállítások módosítása